Welkom bij feestzaal 't Isermael

Stijlvol tafelen in 't Isermael

Feestzaal 't Isermael is een zeer geschikte locatie voor bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten en bestuursvergaderingen. Daarnaast zorgt 't Isermael voor een geschikte locatie en service voor uw feest gaande van een babyborrel, communie, huwelijksfeest, familiefeest of verenigingsfeest. Ook serene momenten kan 't Isermael verzorgen. Een rouwmaaltijd of herdenkingsevenement in 't Isermael wordt altijd beleefd in de juiste sfeer.

Met een zaal bestaande uit boven- en benedenverdieping, biedt 't Isermael plaats voor 150 tot 250 tafelende personen. Bij een receptie kan de capaciteit verhoogd worden tot 250 à 300 personen.

't Isermael beschikt over een ruim binnenterras, geschikt voor allerhande recepties. Indien gewenst kan voor kinderen ook een springkasteel voorzien worden, zo is er voor iedereen wat wils.

Uw feestzaal op maat

Graag verzorgen wij Uw feest van A tot Z. Tal van formules zijn bij 't Isermael van toepassing. Vraag vrijblijvend Uw offerte aan of maak een afspraak om met ons het feest samen te stellen op Uw maat.

Verschillende faciliteiten voor bedrijfsevenementen of vergaderingen

Belangrijke bedrijfsevenementen behoeven een aangepaste locatie. Bij 't Isermael zorgen we dan ook dat deze evenementen vlekkeloos verlopen. Het is belangrijk om ook met de juiste middelen te werken. Daarom kan u gemakkelijk gebruik maken van volgende faciliteiten:

  • Beamer met projectiescherm
  • Draadloze microfoon
  • Geluidsinstallatie
  • Draadloos internet